Vă aducem la cunoștință că, în perioada 9 – 17 septembrie 2023, va avea loc, la Salonic, cea de-a 87-a ediție a Thessaloniki International Fair (TIF), unul dintre cele mai importante evenimente expoziționale din domeniul afacerilor, financiar, social și cultural din Sud-Estul Europei.

Târgul are un caracter general, unde companiile prezintă ultimele noutăţi în domenii precum energie – economia circulară, gastronomie și nutriție, digital și startup-uri, educație și antreprenoriat, mobilier și echipamente pentru locuință etc, iar ţările participante au posibilitatea să prezinte oportunităţile de afaceri şi investiţionale.

Menţionăm că, acest eveniment s-a bucurat în fiecare an de un real succes, datorat prezenţei internaţionale şi a numărului mare de vizitatori (peste 200.000 de vizitatori și 1500 de expozanți în anul 2022), precum şi a participării oficialităţilor guvernamentali de cel mai înalt nivel și a evenimentelor conexe organizate.

Totodată, TIF este punctul de întâlnire anual al conducerii politice a Greciei cu cetățenii săi, cu scopul de a-i informa despre agenda politică și economică a țării pentru anul viitor.  Anul acesta mediatizarea va fi garantată şi prin multitudinea şi anvergura manifestărilor paralele organizate cu această ocazie de instituţiile guvernamentale elene.

Pentru mai multe informatii privind evenimentul și înscriere, puteți accesa site-ul evenimentului la: https://thessalonikifair.gr/en

De asemenea, regăsiţi calendarul actualizat cu târgurile și manifestările expoziționale care vor fi organizate de centrul expozițional HELEXPO din Salonic în 2023 și 2024.

Acesta poate fi accesat la următorul link: https://www.helexpo.gr/en/exhibitions%20catalogue

Birourile de Promovare Comercial-Economică din Atena și Salonic vă stau la dispoziție pentru sprijinirea participării organizațiilor românești interesate la evenimente și organizarea de întâlniri.