CURSURI DE FORMARE PROFESIONALĂ

Ca urmare a analizei şi cerinţei mediului de afaceri local, prin identificarea nevoilor de formare ale antreprenorilor și angajaților din cadrul firmelor, Camera de Comerț și Industrie Suceava oferă o alternativă pentru serviciile de excelenţă în formarea continuă a resurselor umane.

Cursanţii obţin la finalul cursului, în urma unui examen, un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei Naţionale, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite.

Cum te poți înscrie?

Înscrierile la cursuri se realizează prin completarea formularului de înscriere.

Reduceri și facilități aplicabile taxei de înscriere:

  • 20% pentru 3-4 persoane din cadrul aceleaşi firme sau instituţii (atunci când cursul este achitat integral de către firmă/instituție).
  • 20% pentru angajații IMM-urilor care au participat la cursurile gratuite furnizate în cadrul Proiectului IMPULS.
  • 10% pentru 2 persoane din cadrul aceleași firme sau instituţii (atunci când cursul este achitat integral de către firmă/instituție).
  • 10% pentru salariaţii firmelor membre ale Camerei de Comerţ și Industrie Suceava (atunci când cursul este achitat integral de către firmă/instituție).
  • Voucher 10% pentru fidelitate – se acordă la finalizarea unui curs cu taxă din programa noastră (reducerea se aplică începând cu 01 ianuarie 2023).
  • Voucher pentru recomandare – Dacă ești mulțumit de calitatea serviciilor noastre de formare profesională și ne recomanzi colegilor sau prietenilor tăi, noi vă răsplătim cu vouchere cadou, reprezentând un discount în valoare de 50 lei pentru participarea la un curs din programa noastră.

*Notă:
Reducerile și voucherele acordate de CCI Suceava nu se cumulează.
Pentru mai multe detalii privind acordarea reducerilor, accesați Regulamentul.