DEPARTAMENT PROGRAME DE FINANŢARE

Camera de Comert şi Industrie Suceava este principalul promotor din judeţul Suceava în accesarea şi implementarea diferitelor proiecte, finanţate din fonduri europene.

Departamentul Programe de Finanţare din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava vă oferă servicii complete în vederea accesării fondurilor nerambursabile care să răspundă cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Serviciile de consultanţă oferite de noi acoperă următoarele domenii de activitate: industrie, producţie, construcţii, agricultură, pescuit şi piscicultura, servicii şi turism.

Oferta de servicii include:

  • Identificarea surselor de finanţare pentru proiecte;
  • Servicii de consultanţă privind paşii în elaborarea unei cereri de finanţare;
  • Scrierea de proiecte pentru finanţare şi depunerea acestora;
  • Asigurarea realizării studiilor de fezabilitate şi proiectelor tehnice aferente;
  • Servicii de consultanţă pentru implementarea proiectelor;
  • Servicii de consultanţă şi asistenţă la realizarea procedurilor de achiziţie publică;
  • Intocmirea de Planuri de Afaceri;
  • Realizarea de Strategii de Dezvoltare;

Viziunea noastră este de a contribui la dezvoltarea actorilor comunitari din mediul privat, public şi ONG (atât din localităţile urbane cât şi din cele rurale), furnizând servicii specifice în domeniul consultanţei pentru afaceri şi management, pentru a asigura atât extinderea, diversificarea şi creşterea rezultatelor partenerilor săi, cât şi bunăstarea, creşterea nivelului de trai şi dezvoltarea durabilă a societăţii în ansamblul ei.

Misiunea Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava este de a oferi consultanţă profesională pentru scrierea de proiecte de dezvoltare, la un preţ onest care să creeze pentru partenerii/clienţii noştrii soluţii şi beneficii tangibile, în vederea unei poziţionări favorabile a acestora faţă de concurenţa şi pentru a crea parteneriate durabile.

PROIECTE ÎN DERULARE

PROIECTE FINALIZATE

PROIECTE SCRISE DE ECHIPA CCI SUCEAVA PENTRU BENEFICIARI PUBLICI ŞI PRIVAŢI