Ne face o deosebită plăcere să vă informăm că ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, are plăcerea să vă invite să participaţi, în perioada 11 – 15 noiembrie 2021, la cea de-a 45-a ediţie a

TÂRGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEl-editia  de toamnă.

Eveniment dedicat industriei turismului, Târgul de Turism al României, se va adresa companiilor de profil din România şi din străinătate, respectiv: agenţiilor de turism şi touroperatorilor, unităţilor de cazare şi de agrement, consiliilor judeţene, unităţilor administrativ teritoriale, primăriilor, precum şi prestatorilor de diverse servicii în turism.

Astfel, prin participarea la TÂRGUL DE TURISM, cel mai reprezentativ eveniment de profil din România, expozanţii vor avea ocazia să întâlnească alţi specialişti din domeniu, să afle noi direcţii în care îşi pot dezvolta afacerea şi să-şi prezinte ofertele direct publicului interesat.

Ca şi în anii precedenţi, firmele interesate să participe ca expozant la acest eveniment vor beneficia de tarife diferenţiate pentru chirie spaţiu interior net neamenajat, în cazul în care fac dovada că sunt membre ale Camerelor de Comerţ şi Industrie teritoriale.
Ce ne propunem la TÂRGUL DE TURISM – ediţia de toamnă 2021:

  • 4 zile de eveniment;
  • min. 10.000 de vizitatori;
  • min. 150 expozanţi;
  • min. 7.000 mp suprafaţă expoziţională ocupată.

Având în vedere parteneriatul de succes derulat în anii precedenţi între ROMEXPO şi Camera de Comerţ şi Industrie pe care cu onoare o reprezentaţi, vă invităm să ne fiţi alături si la editia  de toamnă din 2021 a TÂRGULUI DE TURISM.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la TÂRGUL DE TURISM – ediţia de toamnă 2021, vă stăm cu plăcere la dispoziţie, la datele de contact:
Mihaela P ANE – Manager Proiect
Telefon: 021 207.70.00 int. 1006
Mobil: 0749 275 222;
Fax: 021 207.70.70
E-mail: mihaela.pane@romexpo.ro
Web: www.targuldeturism.ro