Avem plăcerea să vă informăm că în perioada 26 – 29 septembrie 2019, Camera de Comerț, Industrie și Agricultura Brăila organizează Târgul Național AgriCultura, eveniment care se bucură de peste 20 de ani de recunoașterea specialiștilor și firmelor din domeniul agricol și care credem că este binevenit în județul nostru, județ cu un ridicat potențial agricol.

Ajuns la cea de a XXIII-a, Târgul Național AgriCultura, un eveniment recunoscut atât în județul Brăila cât și la nivel național, se va desfășura și anul acesta pe o suprafață de cca 10.000 mp, unde vor fi expuse utilaje agricole și echipamente pentru mecanizarea agriculturii, instalații pentru irigații, echipamente pentru producerea de energii regenerabile, mașini de teren și transport marfă. Vor fi prezenți, de asemenea, producători de semințe și material săditor, horticultori, instituții de cercetare-dezvoltare agricolă, producători agricoli și meșteri populari, asociații și cooperative agricole, bănci, societăți de leasing și asigurări.

Pe lângă componenta expozițională, târgul va mai aduce în atenția celor interesați și un program complex de evenimente informative, seminarii, workshopuri, prezentări etc.

În virtutea bunelor relații, vă rugăm să promovați acest eveniment în rândul membrilor dumneavoastră precum și altor firme, asociații, institute de cercetări, mici producători din domeniul agricol. Firmele membre vor beneficia de aceleași facilități ca și membrii noștri, respectiv reducere de 20% din tariful de închiriere.

Adeziune-Contract și Anexe – Târgul Național AgriCultura 2019