Suntem încântați să lansăm Programul expozițional ROMEXPO S.A. pentru anul 2023. Acesta cuprinde târguri și expoziții internaționale, dedicate specialiștilor din cele mai importante ramuri și sectoare ale economiei naționale: agricultură, construcții și instalații, horeca, medicină, prelucrarea lemnului și producerea mobilei, turism etc.

Având în vedere parteneriatul tradițional dintre Romexpo S.A. și Camerele de Comerț și Industrie, în interesul general al mediului de afaceri din România, vă rugăm să ne sprijiniți în promovarea Programului expozițional anexat, prin difuzarea acestuia în rândul firmelor din județul dumneavoastră.

Ca lider de piață în industria de târguri și expoziții din România, ROMEXPO SA continuă să:
dezvolte evenimente care să ofere firmelor participante reale oportunități de promovare;
extindă gama de servicii oferite partenerilor săi, în scopul maximizării rezultatelor obținute în timpul evenimentului la care participă;
creeze un mediu sigur pentru desfășurarea întregii activități, în contextul menținerii necesității măsurilor de prevenție anti – Covid 19.

Detalii suplimentare referitoare la Programul expozițional Romexpo 2023 sunt disponibile pe site-ul nostru, la adresa http://www.romexpo.ro/program-expozitional-2023/.
De asemenea, vă stăm la dispoziție la adresa de e-mail: marketing@romexpo.ro.