Stimati membri,

Ne face placere sa va informam ca ROMEXPO organizeaza, in perioada 12 – 15 octombrie 2016, urmatoarele manifestari expozitionale:

  • TIB – TargulTehnic International Bucuresti (editia a XXXXII – a)
  • ExpoEnergiE – Targul International de Energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale (editia a VI – a)
  • INVENTIKA – Salonul de inventii si inovatii (editia a IX-a)

Prin organizarea editiilor din 2016 ale manifestarilor TIB, ExpoEnergiE si INVENTIKA, Romexpo isi propune sa creeze cadrul propice dialogului de business, sa sprijine si sa promoveze mediul de afaceri din Romania, sustinand astfel companiile si politicile de dezvoltare ale acestora.

Pentru a avea o imagine completa asupra dimensiunii acestor evenimente, va comunicam ca editiile din 2015 ale evenimentelor mai sus mentionate au reunit, timp de 4 zile, peste 280 de companii participante din 25 de tari, pe o suprafata de 11.141 metri patrati si au beneficiat de un numar de 8.000 vizitatori, atat specialisti, cat si public larg.

Avand in vedere parteneriatul de succes derulat in anii precedenti intre ROMEXPO si Camerele de Comert si Industrie teritoriale, va invitam sa ne fiti alaturi si la editiile din 2016 ale TIB, ExpoEnergiE si INVENTIKA. Va adresam pe aceasta cale rugamintea de a dispune difuzarea acestor informatii in mediul de afaceri din judetul Dumneavoastra, in vederea participarii firmelor interesate in calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la TIB, ExpoEnergiE si INVENTIKA va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Mihaela PANE – Manager Proiect TIB si INVENTIKA
Mobil: 0749.275.222;
Email: tib@romexpo.ro; expoinventika@romexpo.ro; mihaela.pane@romexpo.ro
Web: www.tib.ro; www.expoinventika.ro

Diana Popa – Manager Proiect ExpoEnergieE
Mobil: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70
Email: eee@romexpo.ro; diana.popa@romexpo.ro
Web: www.eee-expo.ro
Sursa: ROMEXPO SA