Stimati membri,

Ne face placere sa va informam ca Romexpo organizeaza, in perioada 29 septembrie – 02 octombrie 2016, urmatoarele manifestari expozitionale:

  • COSMETICS BEAUTY HAIR – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura
  • MODEXPO – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte, marochinarie si accesorii

Prin organizarea manifestarilor COSMETICS BEAUTY HAIR si MODEXPO, Romexpo va creea cadrul propice dialogului de business, reusind astfel sa sprijine si sa promoveze mediul de afaceri din Romania, in vederea sustinerii companiilor si politicilor de dezvoltare ale acestora.

Astfel, prin participarea la aceste evenimente, expozantii vor avea ocazia sa intalneasca alti specialisti din domeniu, sa afle noi directii in care isi pot dezvolta afacerea, sa se informeze asupra tendintelor actuale si sa-si prezinte produsele direct publicului interesat. Pe langa prezenta marilor companii din domeniu, evenimentele conexe vor constitui un alt punct de atractie, contribuind astfel la crearea unui spatiu special dedicat specialistilor din fashion si beauty.

Pentru a avea o imagine completa asupra dimensiunii acestor evenimente, va comunicam ca editiile din 2015 MODEXPO si COSMETICS BEAUTY HAIR au reunit, timp de 4 zile, 172 de companii participante din 19 de tari, pe o suprafata de 6.684 metri patrati si au beneficiat de un numar de 13.000 vizitatori, atat specialisti, cat si public larg.

Avand in vedere parteneriatul de succes derulat in anii precedenti intre ROMEXPO S.A. si Camerele de Comert si Industrie teritoriale, va invitam sa ne fiti alaturi si la editiile din 2016 ale MODEXPO si COSMETICS BEAUTY HAIR. Va adresam pe aceasta cale rugamintea de a dispune difuzarea acestor informatii in mediul de afaceri din judetul Dumneavoastra, in vederea participarii firmelor interesate in calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la COSMETICS BEAUTY HAIR si MODEXPO, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Mihaela Pane – Manager Proiect – COSMETICS BEAUTY HAIR
Mobil: 0749 275 222; Fax: 021 207.70.70
Email: expocosmetics@romexpo.ro; mihaela.pane@romexpo.ro
Web: www.expocosmetics.ro

Diana Popa – Manager Proiect – MODEXPO
Mobil: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70
Email: modexpo@romexpo.ro; diana.popa@romexpo.ro
Web: www.modexpo.ro
Sursa: ROMEXPO SA