Întreprinderile Mici și Mijlocii (IMM) din România care activează în sectorul de turism și servicii conexe (lista completă de activități eligibile se găsește în Ghidul de finanțare de pe site) se pot înscrie și aplica până cel târziu în data de 5 iulie 2023, pentru a participa în cadrul proiectului „European Tourism Sustainability Monitoring 2030” finanțat de Comisia Europeană.

Care sunt beneficiile?
– evaluați starea de sustenabilitate în cadrul IMM-ului dumneavoastră;
– dobândiți cunoștințe privind monitorizarea sustenabilității afacerii;
– participați la ateliere personalizate susținute de experți;
– poți arăta sustenabilitatea afacerii tale către alte părți interesate;
– planificați și implementați proiecte de inovare în domeniul sustenabilității;
– relaționare și schimb de idei și experiențe cu alte IMM-uri din domeniul dumneavoastră de   activitate;
– certificarea sustenabilității afacerii dumneavoastră (veți aplica în cadrul proiectului pe o schemă de certificare a sustenabilității recunoscută la nivel European, național sau regional, care se potrivește cel mai bine specificului afacerii);
– compensație financiară pentru eforturile dumneavoastră. Sunt acoperite costurile de certificare și participare la traininguri și în plus primești până la 7.840 Euro pentru participarea la activitățile proiectului.

Cum poți aplica?
Este foarte simplu. Intri pe site-ul proiectului https://etsm2030.eu/apply și urmezi toți pașii. Aici vei găsi și ghidul aplicantului pentru a citi toate detaliile și poți completa direct aplicația. Nu se cer documente justificative în această etapă, ci doar se completează informațiile solicitate despre afacerea dumneavoastră (toate datele furnizate sunt în siguranță și rămân confidențiale). Completarea aplicației se poate face foarte rapid, dacă ai toate informațiile la îndemână. Limba de lucru este Engleza.

Toate informațiile despre proiect sunt disponibile pe site-ul nostru: https://etsm2030.eu/

Ne puteți contacta și prin e-mail la: romania@etsm2030.eu sau telefonic la 0751.618.303

Pentru cei interesați de mai multe detalii și pentru a răspunde unor întrebări specifice, vom organiza un webinar în data de 22 iunie 2023 (joi) de la ora 12.30, pe platforma Zoom, la următorul link: https://us04web.zoom.us/j/79010649678?pwd=FfZNjkcNgdFr1r0djMb6avUWEMNtu6.1
Meeting ID: 790 1064 9678
Passcode: 2vFaRF

Nu uitați, termen limită pentru înscriere: 5 iulie 2023, ora 18.00!