Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui, sub egida Centrului Bilateral de Afaceri ROMÂNIA-REPUBLICA MOLDOVA organizează o misiune economică la CHIŞINĂU, cu prilejul expoziţiei FABRICAT ÎN MOLDOVA  (1-5 februarie 2017), cel mai mare eveniment comercial al anului, organizat în ţara vecină. Potrivit organizatorilor, evenimentul expoziţional reprezintă un instrument important de promovare a produselor moldoveneşti, dar şi o oportunitate pentru participanţi pentru a stabili noi contacte de afaceri. În marja expoziţiei, în data de 2 februarie 2017, va avea loc Forumul de Afaceri REPUBLICA MOLDOVA- ROMANIA. La evenimentul din 2 februarie vor participa reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie a României şi ai Guvernului României.

Misiunea economică se va desfăşura în perioada 1-2 februarie 2017 şi va cuprinde: transport cu autocarul VASLUI-CHIŞINĂU-VASLUI, participarea la deschiderea oficială, networking şi prânz de lucru în data de 1 februarie, vizite la obiective de interes economic, cină festivă în seara zilei de 1 februarie, cazare cu mic-dejun în perioada 1-2 februarie 2017, participare la Forumul de Afaceri REPUBLICA MOLDOVA – ROMANIA în data de 2 februarie 2017, întâlniri de afaceri şi networking. Plecarea: 1 februarie, ora 06.00, din dreptul hotelului Racova. Valoarea serviciilor oferite (mai puţin vizite la obiective turistice/economice) este de 173 euro pentru un grup minim de 22 participanţi.

Pentru orice alte date, vă stau la dispoziţie la tel. 0235361040, fax 0235319011, email: ccivs@ccivs.ro. Din raţiuni organizatorice, vă rog să trimiteţi răspunsul Dvs. privind participarea până pe data de 18 ianuarie 2017, prin talonul anexat.

talon participare