Camera de Comerţ şi Industrie Suceava are plăcerea de a vă invita să prezentaţi oferta de produse şi servicii a firmei dumneavoastră în cadrul celei de a XII-a ediţie a TÂRGULUI DE NUNŢI BUCOVINA.
Evenimentul este specializat în soluții pentru organizarea celui mai important eveniment din viața unui cuplu. În cadrul târgului vor fi prezentate produse și servicii pentru organizarea de nunți și evenimente festive: rochii de mireasă, rochii domnişoare de onoare şi de ocazie, costume pentru miri, cavaleri de onoare şi de ocazie, bijuterii, ceasuri, lenjerie, mănuşi, genţi pentru mirese şi de ocazie, voaluri, pălării, încălţăminte de ocazie, coafură, cosmetică, aranjamente florale, buchete de mireasă, decoraţiuni săli, baloane, huse, invitaţii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, foto & video, săli pentru organizare de evenimente, organizatori evenimente, surprize şi cadouri, torturi, produse de cofetărie, panificaţie şi dulciuri, lumânări, închirieri limuzine și maşini de epocă

Târgul se va desfăşura în perioada 14 – 17 februarie 2019 la Iulius Mall Suceava, etajul 1.
Ataşat vă transmitem formularul de adeziune-contract şi anexele acestuia care cuprind informaţiile complete cu privire la condiţiile de participare. Aceste documente, precum şi informaţiile comunicate în prezenta invitaţie, sunt disponibile şi pe www.ccisv.ro.
Pentru orice informaţii suplimentare, vă stăm cu plăcere la dispoziţie la tel/fax 0740354737, 0230 216 833, 0230 521 506.
Facebook: Târgul de Nunți Bucovina

În aşteptarea confirmării participării dumneavoastră, vă rugăm să primiţi asigurarea înaltei noastre consideraţii.

Regulament TNB

Adeziune Contract TNB

Anexa 1 TNB