smart energy

În perioada 25 si 28 mai 2023 va avea loc SMART ENERGY EXPO 2023 – eveniment dedicat sectorului energiei regenerabile, precum și sectoarelor conexe (echipamente smart, panouri fotovoltaice, stații de încarcare, auto electrice etc.).

Ținând cont de domeniul dumneavoastră de activitate, Camera de Comerț și Industrie Suceava, în calitate de partener în cadrul proiectului Eastern Romanian Business Support Network, vă informează asupra oportunității de a participa în calitate de expozant în cadrul SMART ENERGY EXPO 2023.

SMART ENERGY EXPO 2023 este platforma ideală prin care societăţile îşi pot promova produsele, tehnologiile sau servicii în special în domeniul energiei inteligente (Smart Energy) sau conexe și combină conceptul de târg/expoziție, cu seminarii și workshop-uri tematice.

Evenimentul este organizat de către C.C.I.N.A. Constanța și anunţă dezvoltarea un nivel superior primei ediţii, platforma manifestării deschizând mai multe paliere de lucru, atât pe plan naţional cât și extins, cu participare internaţională. Manifestarea urmează să reunească un număr important de expozanţi, care vor avea ocazia să-și prezinte produse și soluţii din domeniul energiei regenerabile, componente pentru sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice, invertoare, contoare, tablouri dar și staţii de încărcare pentru mașini electrice, soluţii pentru iluminat și alimentare cu energie electrică, independente de reţeaua convenţională, care să eficientizeze consumul de energie electrică și termică cu ajutorul dispozitivelor smart home, etc.

Printr-o agendă dinamică, expozanţii vor avea cele mai bune oportunităţi pentru a-și prezenta produse și soluţii din domeniul energiei regenerabile, componente pentru sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice, invertoare, contoare, tablouri electrice, staţii de încărcare pentru mașini electrice, soluţii pentru iluminat și alimentare cu energie electrică și termică cu ajutorul dispozitivelor smart home, dar și producătorii de energie din surse convenţionale, care prezintă soluţiile identificate pentru facilitarea accesului către tranziţia verde.

Pe durata evenimentului urmează să fie programate dezbateri pe teme precum sursele de finanţare nerambursabile pentru eficienţa energetică, digitalizarea și mobilitatea urbană durabilă, tranziţia energetică în domeniul public, eficienţa energetică și eficientizarea costurilor companiilor, securitate energetică și geostrategie.

În funcție de participanți, centrul Enterprise Europe Network Constanța va organiza un brokeraj la fața locului.

În cadrul SMART ENERGY EXPO 2023, un rol important va fi acordat dezbaterilor publice sub forma unor ateliere de lucru care vor pune la aceeaşi masă sectorul energetic cu cel public şi mediul nonguvernamental şi cel academic într-o încercare de identificare a celor mai bune soluţii pentru atingerea obiectivelor de decarbonare stabilite la nivelul Uniunii Europene.

SMART ENERGY EXPO 2023 se va realiza în cadrul parteneriatului consacrat la ediţia pilot, între Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie și Agricultură Constanţa împreună cu Asociaţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Constanţa, Asociaţia pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene, în parteneriat cu Consiliului Judeţean Constanţa.

 

Atașat prezentei invitații, vă transmitem adeziunea. Dacă sunteți interesat să participați în cadrul acestui eveniment sau doriți să aflați mai multe detalii, persoana de contact este:

Bogdan CAZAN
Senior Expert | Enterprise Europe Network Constanța
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța
+4 0734 885 019 | +4 0241 550 960
bogdan.cazan@ccina.ro  | ccina.ro

 

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi accesand următorul link:

https://www.ccina.ro/evenimente/targuri-expozitii/-/e-smart-energy-expo-editia-a-ii-a-638