România se schimbă. Devine mai bună în fiecare zi prin acțiunea tuturor românilor, oriunde s-ar afla. Diaspora are un efect catalizator în acest proces de schimbare și dorim să ne arătăm recunoștința și să ne gândim împreună cum putem contribui să avem o țară mai bună pentru toți românii.

În virtutea acestei priorităţi, dorim să vă lansăm o invitaţie la un eveniment deosebit: RePatriot SummitEdiția a IV-a, o iniţiativă a RePatriot. Summit-ul va avea loc în 3-6 octombrie a.c., în Bucovina şi va aduce împreună 100 dintre oamenii de afaceri şi manageri români din străinătate cu 100 dintre oamenii de afaceri şi manageri de succes din România. Ne dorim să fiţi printre noi. Vom discuta despre fundamentele economice ale României, oportunități și cum arată contextul pentru dezvoltarea afacerilor în România, precum și despre cum putem consolida punțile de colaborare între noi. Astfel, vom lansa noi parteneriate strategice și de afaceri.

Acțiunea este o continuare a Summit-urilor RePatriot din 2016, 2017 și 2018 când am încurajat conectarea Diasporei la mediul de afaceri din România. A fost o onoare pentru noi ca în cadrul acestor evenimente să avem susținerea Administrației Prezidențiale, iar mesajul Domnului Președinte Klaus Iohannis a dat o importanță deosebită mesajului de conectare a Diasporei cu Țara. Acest lucru a fost remarcat de către participanții din afara granițelor, oameni de afaceri influenți în țările de adopție, care au străbătut cale lungă, cât și de oamenii de afaceri de acasă, liderii de business prezenți care împreună grupau peste 15% din PIB-ul României. Detaliile primelor 3 ediții le puteti găsi aici.

Anul acesta, o să recunoaștem din nou în cadrul unei gale festive, 100 de români din afara granițelor cu rezultate remarcabile și care sunt apreciați pentru meritele lor și pentru puterea lor inspirațională. Vă invităm să vedeți prima ediție “Top 100 Români de Pretutindeni” aici.
Timp de patru zile, vom îmbina întâlnirile oficiale cu întâlniri informale, organizate pe domenii de activitate şi interes, în care veţi afla informaţii concrete direct de la oameni de afaceri, ca dumneavoastră. Agenda preliminară a evenimentului o găsiți aici.

Joi, 3 oct Cocktail de bun venit – Gura Humorului

Vineri, 4 oct Summitul RePatriot – Toaca Bellevue, Gura Humorului
Gala Top 100 Români de Pretutindeni, Ediția 2019 – Gura Humorului

Sâmbătă, 5 oct Tur ghidat – Bucovina pământ binecuvântat. Workshop.

Duminică, 6 oct Mănăstirea Voroneț. Pașii următori de acțiune. Conferință de presă.

Pentru românii de pretutindeni avem un mesaj: Dacă între timp ACASĂ a devenit pentru dumneavoastră o altă țară, noi dorim să vă conectăm mai mult cu România, să putem fructifica oportunitățile, să facem lucruri împreună, care să dăinuie și să realizăm că România este a noastră și a urmașilor noștri.

Dacă doriţi să participaţi, vă rugăm confirmaţi prezenţa până la data de 25 septembrie 2019 completând formularul de aici. Pentru orice alte informații, vă invităm să ne scrieți la summit@repatriot.ro.

Invitație RePatriot Summit, 3-6 octombrie 2019