Stimati membri,

Camera de Comert si Industrie a Regiunii Unu Nord-Est anunta organizarea misiunii economice în Marea Britanie dedicată valorificării potențialului de import-export și atragerii de investiţii în Regiunea Nord Est.

Misiunea economică se va desfasura în perioada:

19 – 23 octombrie 2016

Evenimentul se adresează companiilor din IT, industriile creative, tuturor firmelor care intenționează să obțină acces pe piața engleză, indiferent de domeniul de activitate, autorităţilor publice locale şi regionale interesate să colaboreze cu parteneri englezi în proiecte proprii si să atragă investiţii din Marea Britanie, oamenilor de afaceri care doresc să se informeze în privinţa specificului derulării afacerilor cu Marea Britanie.

Misiunea economică va avea loc concomitent cu desfășurarea celei de-a cincea ediții a Conferinței “Roots to Growth” organizată de Camera de Comerț din Hampshire. Conferința va avea loc pe 20 octombrie în Fareham, la Ferneham Hall. Mai multe detalii despre această conferință puteți afla accesând pagina de internet: http://www.hampshirechamber.co.uk/events-and-news/events/view/2016/10/20/hampshire-chamber-of-commerce-roots-to-growth-conference/.

Misiunea își propune și organizarea de întâlniri de afaceri si vizite, inclusiv la Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord și la UK Trade&Investment. Nu în ultimul rând, participantii vor primi informatii privind familiarizarea cu piața britanică (specific, proceduri, forme de protecție comercială etc.).

Agenda participantului si alte detalii privind misiunea economica le găsiti in documentul atasat.

Contact pentru detalii misiune economică:

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui, Tel: 0235361040, Fax: 0235319011, Email: ccivs@ccivs.ro.

agenda-1

Sursa: CCIA Vaslui