Antet

TÂRGUL DE NUNŢI BUCOVINA

Ediţia a IX-a
12-14 februarie 2016

 Stimate partener,

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava are plăcerea de a vă invita să prezentaţi oferta de produse şi servicii a firmei Dumneavoastră în cadrul celei de-a noua ediţii a TÂRGULUI DE NUNŢI BUCOVINA.

Evenimentul este specializat în: rochii de mireasă, rochii domnişoare de onoare şi de ocazie, costume pentru miri, cavaleri de onoare şi de ocazie, bijuterii, ceasuri, lenjerie, mănuşi, genţi pentru mirese şi de ocazie, voaluri, pălării, încălţăminte de ocazie, coafură, cosmetică, aranjamente florale, buchete de mireasă, decoraţiuni săli, baloane, huse, invitaţii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, foto & video, săli pentru organizare de evenimente, organizatori evenimente, surprize şi cadouri, torturi, produse de cofetărie, panificaţie şi dulciuri, lumânări, închirieri limuzine, maşini de epocă, trăsuri, încălţăminte pentru adulţi şi copii, altele.

Târgul se va desfăşura în perioada 12-14 februarie 2016 la Iulius Mall Suceava.

Mai jos găsiţi formularul de adeziune-contract şi anexele acestuia, care cuprind informaţiile complete cu privire la condiţiile de participare. Aceste documente, precum şi informaţiile comunicate în prezenta invitaţie sunt disponibile şi pe www.ccisv.ro. Pentru orice informaţii suplimentare, vă stăm cu plăcere la dispoziţie la tel/fax 0230 216 833, 0230 521 506.

 Echipa de organizare:

Camelia Gavriliuc     – Director Departament – tel. 0730 354 737, camelia.gavriliuc@ccisv.ro;
Alexandru Budeanu – Organizator – tel. 0730 090 636, alexandru.budeanu@ccisv.ro;
Marius Moldovan    – Organizator – tel. 0741 221 495, marius.moldovan@ccisv.ro;
Adriana Mosneagu  – Organizator – tel. 0740 252 222, adriana.mosneagu@ccisv.ro.

În aşteptarea confirmării participării dumneavoastră, vă rugăm să primiţi asigurarea înaltei noastre consideraţii.

Cu stimă,
Lucian GHEORGHIU
Preşedinte Executiv

Descarcă documente:
Adeziune Contract
Anexa 1
Invitaţie
Regulament de participare