STIMATĂ DOAMNĂ/STIMATE DOMNULE,

Camera de Comerț și Industrie Suceava are deosebita onoare de a vă învita să participați joi, 20 septembrie 2018, la seminarul ”Probleme privind angajarea forței de muncă și oportunități de finanțare pentru stimularea investițiilor cu impact major în economie”.

Evenimentul urmează să se desfășoare începând cu ora 10:00 la etajul 2 al sediului Camerei de Comerț și Industrie Suceava din Municipiul Suceava, str. Universității nr. 15-17.

Urmărind consolidarea și dezvoltarea continuă a sectorului privat, ne propunem ca acest eveniment să abordeze teme actuale și de interes pentru mediul de afaceri, precum:

  1. Regimul juridic al angajării lucrătorilor din afara spațiului Uniunii Europene în România
  2. Formalități necesare în vederea obținerii formularului A1 pentru lucrătorii români detașați în străinătate
  3. Prezentarea schemei de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investițiilor cu impact major în economie (H.G. nr. 807/2014)
  4. Caravana de informare și conștientizare pentru persoanele interesate să participe la programele de formare oferite de proiectul “Manageri competenți pentru întreprinderi responsabile – #businessresponsabil” – ID 117359, cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți – organizată de Camera de Comerț și Industrie Neamț. Click pentru mai multe informaţii

Seminarul se adresează managerilor și persoanelor cu putere de decizie în cadrul întreprinderilor, precum și persoanelor responsabile din cadrul departamentelor de resurse umane, participarea este gratuită și se face în baza completării și transmiterii formularului de înscriere până la data de 18 septembrie 2018.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la numerele de telefon:

0747 496 010 – persoană de contact Elena ZAMCU

0749 145 569 – persoană de contact Cristina HRIȘCĂ.

 

Cu deosebită considerație,

CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE SUCEAVA

Președinte Executiv,

LUCIAN GHEORGHIU