I N V IT A Ţ I E
la Forumul Economic Belaruso-Român şi Bursa de Contacte şi Cooperare
Minsk, 11-13 mai 2016

Vă comunicăm că la data de 12 mai 2016 la Minsk va avea loc a doua sesiune a Comisiei Interguvernamentale Belaruso-Române de Cooperare Economică. Co-preşedintele Comisiei din părtea română este Secretarul de stat al Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri al României.

Totodată la 12 mai a.c. se-va organiza Forumul economic bilateral şi Bursa de contacte şi cooperare cu participarea delegaţiei de afaceri din România.

În legătură cu aceasta ne adresăm dumneavoastră cu rugămintea ca până la sfârșitul lunii ferbuarie a.c. să confirmați prezența la acest eveniment în sensul stabilirii de contacte şi promovare a schimburilor economico-comerciale.

Ulterior, Camera de Comerţ şi Industrie din Belarus va trece la formarea delegaţiei belaruse de afaceri şi la pregătirea Bursei de contacte şi cooperare.

În cadrul Forumului economic reprezentanţilor români li se va prezenta oportunitatea unică de a primi cele mai actuale informaţii despre situaţia economică din Republica Belarus, să poarte negocieri privind stabilirea cooperării reciproc avantajoase, să viziteze companii belaruse şi să iniţieze realizarea de proiecte bilaterale.

Pentru înscrieri puteți utiliza următoarele date de contact:

Ambasada Republicii Belarus în România Str. Tuberozelor 6, sector 1, Bucureşti tel. +4021-223.17.76; fax: +4021-223.17.63, E-mail: romania@mfa.gov.by

Sursa: Ambasada Republicii Belarus în România