Avem plăcerea de vă informa cu privire la implicarea Camerei de Comerț și Industrie a României, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie Județene, în realizarea studiului de impact privind relațiile de afaceri între companiile din Turcia și cele din statele membre ale Uniunii Europene (UE).

Acest studiu este realizat de Asociația Camerelor de Comerț și Industrie Europene – Eurochambres, prin intermediului Dialogului de Afaceri Turcia – Uniunea Europeană (TEBD).

Scopul final este de a oferi o evaluare cuprinzătoare a relațiilor economice și comerciale dintre UE și Turcia, iar rezultatele studiului de impact vor fi utilizate pentru realizarea raportului intitulat „Relațiile dintre Uniunea Europeană și Turcia: perspective din cadrul comunității de afaceri europene”.

În vederea sprijinirii acestor demersuri, vă adresez rugămintea de a completa chestionarul în format electronic, până la data de 15 iulie 2022.

Chestionar

Rezultatele studiului vor fi publicate pe website-urile Eurochambres și CCIR.

Având speranța că veți răspunde pozitiv la solicitarea noastră, vă mulțumesc anticipat pentru contribuția adusă la realizarea studiului.