Stimati membri,

Avem placerea de a va face cunoscuta oportunitatea de participare a companiilor din industria constructiilor si a autoritatilor publice la misiunea economicaTehnologii si procese moderne de constructii pentru eficienta energetica a cladirilor”, derulata in perioada 5 – 10 iunie 2016, in Bavaria.

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM) si partenerul german TUM-Tech organizeaza aceasta delegatie cu scopul de a promova cooperarea economica romano-germana. Delegatia face parte din Programul „Bayern-Fit for Partnership” sustinut de Ministerul de Economie din landul Bavaria, prin Bayern International.

Delegatia romana va fi formata din 14 persoane de conducere din companii din industria constructiilor, dezvoltatori imobiliari, companii de eficienta energetica si autoritati publice.

Ministerul de Economie din landul Bavaria va selecta cei 14 participanti care vor reprezenta tara noastra.

Regasiti atasate acestui e-mail  InvitatiaFormularul de aplicare si un Program orientativ, care va fi actualizat ulterior in functie de necesitatile participantilor.

Pe site-ul nostru www.fntm.ro regasiti detalii despre delegatie si cele 15 misiuni economice organizate de FNTM in ultimii 11 ani.

2016.02 Invitatie Eficienta Energetica Constructii_FNTM

2016.02 Program draft_BFP_Industria Constructiilor

Formular Eficienta Energetica Constructii Bavaria

Sursa: Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri