Camera de Comert si Industrie Romano-Germana impreuna cu Ministerul Bavarez pentru Economie si Media, Energie si Tehnologie au placerea sa va invite sa participati la Bursa de Cooperare Romano – Germana ce se va desfasura la Cluj-Napoca si Bucuresti in perioada 10 -13 mai 2016.

Bursa este dedicata firmelor romanesti interesate sa dezvolte relatii de afaceri cu parteneri germani. Cele 24 de companii din Bavaria isi desfasoara activitatea in cele mai diverse domenii de la IT&C, industria constructiilor de masini, electronica si electrotehnica, agricultura si silvicultura, industria auto, servicii medicale, pana la tehnica de mediu.

In acest context, va prezentam anexat un scurt profil al celor 24 de companii germane, inclusiv interesele lor de colaborare, interesate sa patrunda, respectiv sa isi consolideze pozitia pe piata din Romania.

In masura in care interesele Dumneavoastra coincid cu cele ale companiilor germane si sunteti interesat de o discutie cu una sau mai multe dintre acestea, va rugam sa ne comunicati optiunile Dumneavoastra, completand corespunzator formularul de participare anexat.

Programul acestei manifestari va cuprinde discutii de afaceri bilaterale la mese separate de lucru. Participarea firmelor romanesti la aceasta bursa de cooperare este gratuita.

In speranta ca veti da curs invitatiei noastre, va rugam sa transmiteti in scris confirmarea participarii si optiunile Dumneavoastra la fax nr. 021 2231050 sau prin e-mail sos.irena@ahkrumaenien.ro, pana cel tarziu miercuri, 27 aprilie 2016.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon +40 21 2079146.

Formular de participare_Delegatie Bayern

Lista de participanti

Sursa: Camera de Comerţ şi Industrie Româno – Germană