Organizat în comun de guvernul din Hong Kong SAR și HKTDC, al 10-lea conferință Belt and Road Summit va avea loc din nou în forma sa fizică între 13-14 septembrie 2023.

Cooperarea economică multilaterală este în centrul atenției, iar economiile din întreaga lume concurează pentru a profita de noi oportunități, cum ar fi macroinițiativa Belt and Road, Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area Development (GBA) și Regional Comprehensive Economic Partnership (RCEP). Summitul din acest an va explora zonele promițătoare pt companiile globale din aceste inițiative.

În prima zi vom găzdui o recepție de cocktail, pentru a comemora cea de-a 10-a aniversare a Inițiativei Belt and Road și pentru a saluta participanții noștri internaționali. De asemenea, organizăm programe gratuite (Side Program I-II) în Hong Kong și GBA pentru a maximiza experiența participanților noștri internaționali.

Numele conferinței: 10th Belt and Road Summit 2023

Data:  13 – 14 septembrie 2023 

Locul:  Hong Kong Convention & Exhibition Centre (HKCEC)

Website: www.beltandroadsummit.hk

 

PARTICIPARE FIZICĂ

1) Datorită capacității limitate a locului de desfășurare, doar liderii delegațiilor vor fi invitați la „Keynote Luncheon” din 13 septembrie. Pentru restul delegaților, vom organiza un prânz într-o altă locație a HKCEC cu o transmisie în direct a prânzului „Keynote Luncheon””.

2) Pe baza cooperării noastre cu Agoda, participanții la conferință pot rezerva cazare cu o reducere de 10% pe site-ul special al Agoda.com (prin www.agoda.com/hktdc). Pur și simplu introduceți codul „HKTDC10” pentru a obține o reducere la rezervarea hotelului.

3) Compania aeriană Cathay Pacific (CX) din Hong Kong, este agentul oficial de turism pentru conferință, și oferă bilete de avion reduse către Hong Kong (doar pentru zboruri directe). Din păcate, nu există zboruri directe din București către Hong Kong, dar de exemplu este din Viena. Vă rugăm să consultați linkul de mai jos pentru detalii sau rezervare zbor:

http://eventsoffer.cathaypacific.com

Cod: MICE00V

Căutare a partenerilor de afaceri se desfășoară în paralel cu summit-ul, și conectează proprietarii/operatorii de proiecte cu investitorii și furnizorii de servicii.

În acest an, în căutarea partenerilor de afaceri au fost incluse următoarele proiecte:

– infrastructura de transport si logistica,

– energie, resurse naturale și servicii de utilități, energie regenerabilă, gestionarea deșeurilor

– oportunități de investiții în dezvoltare urbană

– tehnologie și inovare (smart city, inteligență artificială, tehnologie în domeniul sănătății, industria construcțiilor)

Dacă doriți să găsiți un investitor pentru proiectul dvs., sau căutați oportunități de investiții, acest lucru este posibil. Serviciul de Business Matching va fi disponibil la fața locului în perioada 13-14 septembrie. Organizăm și întâlniri online pentru cei care nu pot participa personal în Hong Kong la conferință. Întâlnirile online sunt în perioada 15-20 septembrie, între orele (UTC+0800 10:00-22:00), oferind astfel participanților un program mai flexibil. Dacă doriți să utilizați serviciul de căutare a partenerilor de afaceri, vă rugăm să ne anunțați prin e-mail: katalin.bodola@hktdc.org până pe 18 august.

Program

Organizăm o delegație care participă la conferință. Dacă doriți să vă alăturați delegației, vă rugăm să ne anunțați prin e-mail sau telefon până 18 august.

  • Taxa de participare pt individuali: 535 USD/persoana
  • Taxa de participare pt individuali, care s-au înregistrat mai întăi pe portalul Belt and Road Homepage | HKTDC Belt and Road Portal): 320 USD/persoana
  • În calitate de membru al delegației, participarea este gratuită! Vă rugăm să NU vă înregistrați folosind link-ul de mai jos, ci informați-ne despre intenția dvs. de alăturare până 18 august

Înregistrare cu taxă de participare: AICI

Termen limită de înregistrare: 25 august 2023.

PARTICIPARE ONLINE

Cei care nu pot călători în Hong Kong, au posibilitatea de participarea online.

Cod de înregistrare gratuit pentru participare ONLINE: VCBBU (trebuie introdus manual, Copy & Paste nu funcționează)

Înregistrare pt participare online: AICI