Evenimentul emblematic, în premieră și exclusiv este un amestec inspirat de panouri analitice, ateliere interactive cu vorbitori internaționali și un loc al pieței interactive, definind expoziția temei modulare, venind în întâmpinarea cumpărătorilor imobiliari de lux, investitorilor, VIP-urilor și persoanelor fizice cu posibilități materiale. Peste 5000 de vizitatori sunt așteptați să vină la expoziția din acest an, în perioada 7-10 mai la grupul Biel din Beirut.
Summitul de afaceri din Beirut integrează o primă zi dedicată unui forum cu patru panouri: influența AI în afaceri, tendințe tehnologice și lanț articulat, inovare disruptivă, conducere influentă cu vorbitori internaționali de top, precum Roger Harrop, Patrick Schwerdtfeger, Kevin Hogan, primul robot umanoid Sophia și moderatori locali, urmat de un cocktail de seară și cină și ateliere cu vorbitori în următoarele zile – 8, 9 și 10 mai.

În timpul întregului eveniment, va avea loc o expoziție care va promova investițiile imobiliare de lux, destinații, modă și accesorii, oferte și soluții pentru lumea financiară și bancară și pentru plimbările cu yachtul.
Summitul de afaceri din Beirut este un eveniment internațional promovat prin intermediul partenerilor noștri media din Europa și Orientul Mijlociu, precum și din cadrul cocktailului de relaționare din primăvară din 10 aprilie 2019.

Dorim să creăm o conexiune mai puternică dintre Liban, România, Europa și restul lumii și considerăm că ar fi o oportunitate foarte bună pentru a crea mai multe relații de afaceri. Sper să ne auzim curând și să discutăm mai mult despre această oportunitate!
Toate cele bune!
Raluca Buna
strateg evenimente de afaceri
www.beirutbusinessummit.com
+961.8111.23.95
+40.734.065.455