Dorim să vă informăm despre simpozionul organizat de către AHK Romania cu tema „Eficiența energetică și energiile regenerabile în sectorul construcțiilor inclusiv în clădiri de patrimoniu “, care se va desfășura în București, în data de 12 septembrie 2023.

Experți germani și români, prezenți la eveniment, vor oferi participanților o privire de ansamblu asupra soluțiilor de creștere a eficienței energetice și utilizării energiilor regenerabile în sectorul construcțiilor, inclusiv în clădiri de patrimoniu. De asemenea, opt firme germane care doresc să intre, respectiv să își consolideze poziția pe piața din Romania, își vor prezenta pe scurt sistemele și produsele.

Evenimentul inițiat și finanțat de Ministerul Federal al Economiei și Politicilor Climatice din Germania se adresează firmelor românești și germane interesate să dezvolte afaceri bilaterale în domeniul eficienței energetice în sectorul construcțiilor inclusiv în clădiri de patrimoniu și are ca scop promovarea pe plan local a sistemelor și produselor germane din acest domeniu.

Agenda Simpozion Eficienta Energetica 12 septembrie 2023

Profiluri companii germane