Ministerul Educației, prin intermediul ISJ Suceava și al Camerelor de Comerț și Industrie Județene, anunță că, începând din data 18.01.2022 există în derulare concursul de ocupare a funcțiilor de director și director adjunct cadrul unităților de învățământ preuniversitar de stat.

Conform Ordinului nr. 3026/13.01.2022 și Metodologiei nr. 4597/06.08.2021, în componența comisiilor de evaluare a probei de interviu intră și ”un reprezentant al departamentului de resurse umane din cadrul companiilor mijlocii, mari și foarte mari sau un reprezentant al unei companii specializate în recurtarea resurselor umane sau un cadru didactic din învățămantul superior cu competente în management instituțional și/sau management educațional”

Totodată metodologie presupune eliminarea următoarelor situații:

  • Relațiile de rudenie până la gradul al IV inclusiv,
  • Realțiile conflictuale cu vreunul dintre candidați

Participarea în cadrul acestor comisii va fi pe bază de voluntariat.

Criteriile de eligibilitate: pentru personalul din cadrul departamentelor de resurse umane din companii mijlocii, mari și forarte mari presupun studii superioare și minim doi ani experiență în funcția ocupată.

Datele probei de interviu pentru ocuparea posturilor vor fi 16, 17, 18, 21 și 22 martie 2022.

Astfel, persoanele eligibile, interesate de a face parte din comisiile de consurs sunt rugate să transmită o solicitare privind disponibilitatea de a participa în cadrul comisiei, pe adresa de office@ccisuceava.ro, până la data de 08.03.2022, care să conțină următoarele detalii:

  • Numele companiei
  • Datele de contact ale companiei
  • Numele si prenumele persoanei propuse
  • Datele de contact ale persoanei propuse (telefon și adresă de e-mail)