Camera de Comerț și Industrie a României vă invită să participați la forumul de afaceri România – Bulgaria, organizat cu ocazia vizitei oficiale în România a președintelui Republicii Bulgaria, E.S. dl. Rumen Radev.

Evenimentul va avea loc în data de 29 iunie 2017, ora 10.00 (înregistrare începând cu ora 9.15), la CCIR Business Center, sala „Aurel Ghibuțiu” și va fi deschis de către președinții celor două state.

Forumul de afaceri se va axa pe discuțiile de tip Business-to-Business în contextul în care delegația oficială bulgară va cuprinde și o componentă economică de aproximativ 30 de companii din diverse domenii. (lista preliminară a companiilor din Bulgaria anexată)

Având în vedere că Bulgaria este unul din partenerii principali ai României, iar autoritățile și mediile de afaceri din cele două țări întreprind acțiuni continue de apropiere și cooperare, suntem convinși că în cadrul acestui eveniment veți putea identifica excelente oportunități de colaborare.

Participarea la forum este gratuită, iar înregistrarea se face prin completarea formularului anexat și confirmarea scrisă.

Pentru mai multe detalii, persoana de contact din cadrul CCIR este domnul Petru Russu, consilier Biroul Relații Bilaterale, tel: +40 374 474 358 sau e-mail: petru.russu@ccir.ro .

Suntem convinși că prin intermediul acestui important eveniment veți identifica noi parteneri de încredere în rândul companiilor bulgare și aşteptăm confirmarea dumneavoastră în cel mai scurt timp, astfel încât să fie realizate toate demersurile necesare la nivelul protocolului prezidenţial.

Formular inregistrare forum Bulgaria_29 June 2017

Invitatie companii forum presedinte BG_29 iunie 2017