1

Esplanada Casei de Cultură Suceava găzduiește, timp de trei zile, cea de-a XIII-a ediție a SALONULUI AUTO BUCOVINA 2016 și cea de-a IX-a ediție a EXPO FINANCE 2016 și este locul unde cei mai importanți dealeri auto din regiune își vor prezenta oferta.

Peste 100 de modele, multe în premieră, ale celor peste 20 mărci auto pot fi admirate și testate în cadrul evenimentului organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava. Manifestarea este specializată în autoturisme, autoturisme de teren, vehicule utilitare ușoare, piese și accesorii auto; servicii financiare și asigurări.

Ediția din acest an aduce în premieră, la Salonul Auto Bucovina, o mașină unică din Campionatul Național de Drift. Este vorba de un BMW E46 Coupe Cabrio, cu un motor M3 de 3,2 l EVO ce dezvoltă peste 640 CP. De asemenea, la Salon vor fi prezente 7 mașini de epocă și grupul de inventatori a instalațiilor de alimentare pentru autovehicule și mașini hibrid.

Pe perioada salonului vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, vor avea loc sesiuni de drive test și vizitatorii se vor putea bucura de oferte promoționale oferite la achiziționarea de mașini noi sau rulate și de oferte financiare pentru leasing sau asigurări auto.

Expoziția se va desfășura în perioada 17 – 19 iunie 2016 pe Esplanada Casei de Cultură Suceava și va putea fi vizitată între orele 10-18.

 

 Nu uita să ne treci în agendă !

 Biroul de Presă al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava

Program SAB 2016