image001

În baza bunelor relații de cooperare dintre România și Republica Coreea de Sud, a fost deschis oficial un Consulat Onorific Republicii Coreea de Sud în municipiul Rădăuți.

Omul de afaceri Dumitru Mihalescul, o persoană cu o vastă exepriență în afaceri și politică, a fost desemnat în luna aprilie a acestui an în funcția de Consul Onorific al Republicii Coreea de Sud, pe Regiunea de Nord-Est, cu circumscripția consulară în județul Suceava, sediul fiind în Rădăuți Str. Piața Unirii, Nr. 55, Cod Poștal 725400.

Domnul Dumitru Mihalescul este fondatorul companiei Marelvi și a exercitat în perioada 2016-2020 funcția deputat în Parlamentul României.

Scopul principal al Biroulul Consular înființat la Rădăuți constă în reprezentarea intereselor din mediul de afaceri din cele două țări, prin promovarea și intensificarea cooperarării în domeniul consular cât și din punct de vedere  economic, comercial și cultural.

Funcționarea Biroului Consular al Republicii Coreea de Sud la Rădăuți reprezintă o recunoaștere  calităților și experienței personale a domnului Dumitru Mihalescul, dar și o oportunitate de a facilita obținerea de informații de afaceri în cea mai simplă și autorizată maineră.

Pentru sprijin sau informații adiționale Consulatul Onorific al Republicii Coreea de Sud  la Rădăuți, vă stăm la dispoziție prin adresa de mail dumitru.mihalescul@consulonorific.ro, telefon: +40 722 396 796, respectiv prin următoarea adresa de corespondență: Jud. Suceava, Loc. Rădăuți, Str. Piața Unirii, Nr. 55, Cod Poștal 725400.