In sectorul cladirilor noi de locuinte din Romania se intrevede potential pentru constructiile din lemn si pentru tehnologiile prietenoase mediului, ce pot duce la consumuri reduse de energie si la economisirea resurselor. Germania este un varf de lance in ceea ce priveste constructia caselor de acest gen. In acest context Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) organizeaza in perioada 22-25 octombrie 2017, impreuna cu Bayern Handwerk International GmbH, o delegatie de informare in Germania, Bavaria, pentru companii din industria lemnului – constructii si tehnologii aferente. Delegatia este astfel o buna oportunitate pentru firmele romanesti din domeniu de a se pune la curent cu cele mai moderne solutii, tehnologii si produse ale industriei lemnului din Germania.

Punctele centrale ale delegatiei vor fi atat evenimentul de informare din Rosenheim, ce va avea loc cu sustinerea Bayern Handwerk International, vizitarea unor proiecte de succes din Bavaria (München, Rosenheim, Parsdorf etc.), cat si discutiile individuale, toate acestea in compania specialistilor germani. Firmele din Germania vor avea ocazia sa cunoasca delegatia romana pe durata vizitelor si in timpul evenimentului de prezentari sau a intalnirilor B2B.

Proiectul se bucura de cofinantare din partea Ministerului Federal al Economiei si Energiei din Germania, prin programul acestuia pentru accesarea de piete noi.  Mai multe informatii despre aceasta initiativa gasiti aici: www.ixpos.de/markterschliessung.

            Va trimitem anexat programul provizoriu al delegatiei.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri:

Persona de contact:  Dr.Ilinca Pandele

Consultant, Market Entry & Business Development

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana

Str. Clucerului 35, et. 2

011363 Bucuresti, Romania

Tel. +40 21 207 91 17, Fax +40 21 223 10 50

E-mail: pandele.ilinca@ahkrumaenien.ro

Web: http://rumaenien.ahk.de

 

Program delegatie_industria lemnului

Formular inregistrare_delegatie industria lemnului