În perioada 30 martie 2021 29 martie 2023, Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina (partener) împreună cu Centrul de Dezvoltare Socială (aplicant) și Fundația Alături de Voi (partener) desfășoară proiectul FACT Formarea Angajaților prin Consiliere și Training, cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 20142020, Axa prioritară nr.6 Educație și Competențe, cod MySmis 133989.

Proiectul FACT Formarea Angajaților prin Consiliere și Trainingare ca obiectivdezvoltarea capitalului uman și creșterea calității forței de muncă pentruun număr de 652 din regiune NordEst pe o piață a muncii moderne, flexibilă și inclusivă prin participarea la programe de formare profesională și consiliere profesională. În cadrul proiectului, sunt oferite GRATUIT cursuri de calificare profesională: CAMERISTĂ, ÎNGRIJITOARE BĂTRÂNI LA DOMICILIU și LUCRĂTOR ÎN COMERȚ destinate persoanelor cu vârsta cuprinsă între 25 și 65 de ani, încadrate în câmpul muncii, în aceste domenii de activitate, care însă nu dețin calificarea necesară postului pe care îl ocupă.Cursurile se vor desfășura înafara programului de muncă, fiind stabilit un orar flexibil și adaptat nevoilor participanților. De asemenea,costurile de transport și masa vor fi asigurate din fondurile proiectului.

Pe această cale, dorim să vă prezentăm oportunitatea formării profesionale gratuite a personalului implicat în desfășurarea activităților dvs. în vederea dezvoltării capitalului uman, cât și a îmbunătățirii calității forței de muncăși în acest sens vă rugăm să ne comunicați răspunsul dumneavoastră până la data de 15.06.2021.

Pentru mai multe detalii,ne puteți contacta la numărul de telefon 0770.367.852, persoană de contact Iacob Raluca, prin email la fact.recrutare@bucovinainstitute.org, pe pagina web a proiectului www.fact.centruldezvoltaresociala.ro sau la sediul Asociației Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina situat pe str. Zamcei, nr. 17A, municipiul Suceava în intervalul orar 09.00 17.00.