Târgul de Nunți Bucovina 2022, organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Iulius Mall și VIVA FM, aduce pentru dumneavoastră cei mai importanți expozanți din domeniul evenimetelor private, care timp de trei zile, vă așteaptă în incinta Iulius Mall Suceava la etajul 1.

Cuplurile care își doresc  o nuntă de poveste, sunt așteptate în perioada 08 – 10 aprilie în incinta Iulius Mall la etajul 1, unde expozanții specialiști în domeniu evenimentelor private vă așteaptă cu nenumărate oferte și promoții.

Casele de modă Mariage a Paris, Atelier Oana Stroici – Tullerie Basic, My Bride și White Art, își vor prezenta cele mai noi modele de rochii de mireasă, iar Marian Istrate Tailoring vă așteaptă cu cele mai senzaționale costume pentru miri. Modele de verighete și inele de logodnă și cu pietre prețioase la prețuri promoționale vor fi expuse de brandurile de bijuterii precum Stil Biju, Astoria Gold și Atlantis Gold. Tot în cadrul târgului, Magnificus Plaza vă așteaptă cu oferte pentru serviciile de închiriere săli și restaurant.

Specialiști în îndulcirea evenimetelor private precum Lapterra și Cofetăria Ambianța vă așteaptă cu o varietate de candy bar-uri, torturi și prăjituri. Cramele Cotnari, Crama Ceptura, Domeniile Sâmburești & AQUA Carpathica sau Crama Strunga vă așteaptă să alegeți vinul potrivit pentru petrecere, iar Cocktail Bar și Frappe Infussion Bar  EVENTS aduc pentru voi servicii de cocktail bar pentru evenimente private.

Indigo Cards, Florăria Crystal, Maison Lush Candles, Epic Candle Decor, Florăria Exotica și ERIKA ART, vă așteaptă să le descoperiți la  oferte pentru invitații de nuntă, mărturii, buchete mireasă, ornamente florale și multe idei pentru decoruri de nuntă, iar ultimele tendințe în materie de servicii foto – video de la expozanții Glam Booth 360, Konstantin Videography, Colțu’ Vesel – Cabina foto, PRO ADV Events, MAVI Studio, Smile Zone 360 VideoBooth și nu în ultimul rând, veți putea găsi sevicii specializate pentru focuri de artificii prezentate de Star Bloom Fireworks, pentru ca nunta voastră să fie una reușită!

Pe perioada târgului se organizează o tombolă cu premii oferite de către expozanți.

Mai multe informații poți afla accesând pagina de Facebook: Targul de Nunti Bucovina.

Program de vizitare:

08 – 10 aprilie, între orele 10:00 – 22:00

Biroul de presă al Camerei de Comerț și Industrie Suceava

Nu uita să ne treci în agendă!