Camera de Comerţ şi Industrie Romano-Germană are plpcerea de a vă prezenta câteva oportunităţi de colaborare cu firme germane interesate de discuţii/ colaborări cu autorităţi publice din România. 

Iniţiativa de extindere/ consolidare  a activităţii acestor companii în România face parte dintr-un proiect finanţat de Ministerul Federal al Economiei şi Politicilor Climatice din Germania pentru promovarea companiilor germane active în domeniul energiei, „Eficienţa energetică şi energiile regenerabile în sectorul construcţiilor inclusiv în clădiri de patrimoniu”. 

În acest context, vă prezentăm în anexă un scurt profil al celor opt societăţi germane interesate să pătrundă pe piaţa din România şi aflate în căutare de parteneri pentru piaţa românească. 

În speranţa că una sau mai multe dintre aceste propuneri de colaborare vor prezenta interes pentru dumneavoastra, vă rugăm să vă inregistraţi, accesând acest formular online şi să ne transmiteţi o prezentare succintă a firmei/instituţiei (în limba engleză sau germană) până cel târziu pe 22 august 2023. 

Întâlnirile sunt prevăzute pentru perioada 11-15 septembrie 2023  şi planificate în acord cu agenda dumneavoastră.

Profiluri companii germane