Ne face o deosebita placere sa va informam ca Romexpo organizeaza, in perioada 08 – 11 martie 2018, cea de-a XXV-a editie a MODEXPO – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii.

MODEXPO 2018 va avea loc in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, intr-unul din noile spatii expozitionale inaugurate in toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Avand o suprafata totala de 11.904 mp, pavilionul B1 devine locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Astfel, Romexpo se adapteaza nevoilor pietei, cerintelor expozantilor si exigentelor vizitatorilor, avand ca scop cresterea continua a numarului de expozanti si vizitatori specialisti, imbunatatirea vizibilitatii prin sustinerea unei campanii de promovare targetata si complexa, prin:

  • Flexibilitate – personalizarea ofertelor prin pachete de servicii complete, la preturi competitive;
  • Realizarea unui program amplu de conferinte si seminarii realizate cu sprijinul cunostintelor si experientei dobandite de expertii romani si straini din domeniu;
  • Abordare directa, o echipa mobila – managementul Romexpo vine in intampinarea potentialilor expozanti prin intalniri directe si oferte personalizate;
  • Sustinerea participarii si promovarii firmelor expozante prin transmiterea de newslettere catre baze de date targetate de vizitatori specialisti;
  • Selectarea si actualizarea constanta a bazei de date prin platforma online de invitare a vizitatorilor specialisti;
  • Acces facil pentru vizitatori prin achizitionarea biletului de intrare online si, ulterior, prin simpla scanare a codului de bare de pe smart phone sau de pe varianta printata a acestuia.

MODEXPO este adresat producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de articole de imbracaminte, pielarie si incaltaminte, produse textile, materii prime si accesorii, utilaje, designerilor si prestatorilor de servicii pentru industria usoara.

Avand in vedere cele prezentate, colaborarile de succes derulate in anii precedenti intre ROMEXPO si Ambasada pe care o reprezentati, cat si preocuparea constanta a societatii noastre pentru dezvoltarea relatiilor de cooperare externa, va adresam si de aceasta data rugamintea de a dispune difuzarea acestor informatii in mediul de afaceri din tara in care va desfasurati activitatea, pentru a oferi firmelor interesate de piata de profil posibilitatea de a fi prezente la aceste evenimente. Subliniem cu aceasta ocazie oportunitatea pe care o ofera targurile prezentate pentru companiile interesate de extinderea pe alte piete.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la MODEXPO, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Carmen Blasutti – Manager Proiect

Mobil: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70

Email: modexpo@romexpo.ro carmen.blasutti@romexpo.ro

Web: www.modexpo.ro

Asigurandu-va, Domnule Presedinte, si cu aceasta ocazie, de intreaga noastra disponibilitate de colaborare, ramanem

Cu aleasa consideratie,

 

Mihai Costris

Director General