Nord Pride Media SRL, unul dintre cele 15 start-up-uri care au primit finanțare de până la 180.000 de lei prin proiectul Let’s Start Up Afacerea Ta!

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a finanțat, în cadrul proiectului „Let’s Start Up Afacerea Ta!”,  cod MySmis 104999, în urma organizării unui concurs de planuri de afaceri, 15 start-up-uri cu sume de până la 180.000 de lei. Una dintre cele 15 firme este Nord Pride Media SRL, prin Colțu’ Vesel.

Firma are ca și obiect de activitate cod CAEN 7420 – Activității fotografice și oferă servicii de fotografie într-o manieră originală, prin îmbinarea distracției cu munca. Totul a început ca o joacă în 2018 și s-a transformat în afacere ideea de oferi oamenilor un alt fel de servicii de acest gen. Au pus pe foaie un plan bine pus la punct, pasiunea pentru fotografii, evenimente și entertaining și iată-i în 2019, beneficiind de finanțare și pornind la drum cu două din cele mai tehnologizate și moderne cabine foto de pe piață, #Whitie și #Blackie.

 

Reprezentanții firmei pot fi contactați la numărul de telefon 0757 549 758 și prin e-mail salageanupaul@gmail.com , iar informații suplimentare sunt disponibile pe pagina Facebook.