Drumul Fagilor SRL, unul dintre cele 15 start-up-uri care au primit finanțare de până la 180.000 de lei prin proiectul Let’s Start Up Afacerea Ta!

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a finanțat, în cadrul proiectului „Let’s Start Up Afacerea Ta!”,  cod MySmis 104999, în urma organizării unui concurs de planuri de afaceri, 15 start-up-uri cu sume de până la 180.000 de lei. Una dintre cele 15 firme este Drumul Fagilor SRL.

Drumul Fagilor lansează conceptul Bucovina Bike Trails. Pasionații de biciclete precum și cei care îndrăgesc plimbările în natură, vor regăsi în Bucovina Bike Trails un amalgam de activități menite să le activeze toate simțurile, oferindu-le în același timp experiențe memorabile.

Bucovina Bike Trails înglobează excursii cu bicicleta pe trasee de ciclism și nu numai, din Bucovina, tururi ghidate, închirieri de biciclete precum și service mobil pentru biciclete.

Credem cu tărie că toți pasionații de biciclete și drumeții vor avea parte de cele mai bune experiențe! Aceasta este misiunea conceptului Bucovina Bike Trails!

Reprezentanții firmei pot fi contactați la numărul de telefon 0745 205 324 și pe pagina Facebook.