Pentru a sprijini agenții economici suceveni care activează în domeniul HoReCa, Camera de Comerț și Industrie Suceava, alături de Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA) și ARTRA Suceava, au organizat organizează un webinar în care vom dezbate problemele și situația din această perioadă.

În vremuri de criză și incertitudini, operatorii din domeniul HoReCa din județul Suceava trebuie să facă față unei situații fără precedent și sunt nevoiți să găsească toate mijloacele necesare, astfel încât să revină cu success pe piață, respectând în același timp toate indicațiile transmise de instituțiile acreditate și măsurile de igienă necesare.

Pe agenda webinarului, speakerii cu exepriență și reprezentativi în domeniu au dezbătut alături de participanți tematici privind:

  • Legislația & Fiscalitatea post Pandemie. Speaker Daniel Mischie – CEO City Grill Group, Președinte HORA
  • Măsuri eficiente de siguranță a industriei HoReCa. Speaker Cosmin Negru – Sales Manager ARTRA Suceava
  • Cursuri de specializare/formare destinate operatorilor HoReCa. Speaker Elena Zamcu – Director departament programe Camera de Comerț și Industrie Suceava.

În cadrul proiectului “IMPULS”, cod MySmis 128044, Camera de Comerț și Industrie Suceava va continua și în luna octombrie seria workshop-urilor destinate îmbunătățirii cunoștințelor angajaților și promovării învățării pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est.