Camera de Comert si Industrie Iasi recomanda serviciile oferite de firma suceveana TRAVELAGO BEST CONCEPT SRL.

Travelago Best Concept SRL detine si opereaza agentia online de turism TRAVELAGO.RO, care se doreste a fi un mall online de vacante.

Pasionatii de calatorii pot gasi pe platforma online TRAVELAGO.RO sejururi in Turcia, Grecia, Spania, Bulgaria, Egipt sau Tunisia cu zboruri de pe toate aeroporturile din tara, circuite interne si externe, citybreak-uri sau cazari individuale inclusiv in Romania. De ce totusi un mall online de vacante? Pentru ca platforma integreaza ofertele celor mai importanti touroperatori din tara care organizeaza zboruri charter si circuite catre destinatiile mentionate mai sus.

TRAVELAGO.RO ofera clientilor garantia unor preturi competitive pentru toate pachetele promovate. Platforma propune utilizatorilor o selectie de oferte foarte atractive, de la clasicele oferte Early Booking, la cele Last Minute, toate actualizate in timp real.  Cu alte cuvinte, Travelago.ro ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona dintr-un singur loc, cu ajutorul unor instrumente rapide si moderne orice produse sau servicii turistice, la preturi extrem de competitive. Nivel ridicat de consultanta (telefonica si online) si de servicii post-vanzare caracterizate de calitate, promptitudine si profesionalism.

TRAVELAGO.RO promite faptul ca turistii agentiei vor beneficia de suport 24/24 inainte si in timpul vacantei si va fi in permanenta o persoana care sa raspunda unui eventual apel telefonic ori prin Facebook sau Whatsapp.

Pe langa activitatea emitatoare de turisti, TRAVELAGO inglobeaza si o componenta distincta, dedicata turismului de incoming – activitate receptoare de turisti – segment ce vizeaza organizarea si/sau vanzarea de pachete de servicii turistice online pentru turistii din alte tari care doresc sa-si petreaca vacanta in Romania.

Va invitam sa contactati TRAVELAGO.RO la:

Telefon: 0770.935206

E-mail: info@travelago.ro

Website outgoing: www.travelago.ro

Website incoming: www.visitromaniatoday.com

Facebook: www.facebook.com/travelago.ro

 

TRAVELAGO BEST CONCEPT SRL este o initiativa antreprenoriala sprijinita in cadrul proiectului „Trei, doi, unu, start Nord-Est!”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, implementat de Fundatia Corona in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Iasi.