Eveniment de tradiție realizat de către Camera de Comerț și Industrie Suceava, marchează și în 2019 rezultatele din economia suceveană. Clasamentul și evenimentul în sine, aflat la a 29-a ediție, reprezintă finalitatea aplicării unei metodologii unice, complexe și unitare la nivelul sistemului cameral din România și urmărește să identifice şi să promoveze societăţile capabile să funcţioneze la înalţi parametri de eficienţă şi care au obţinut constant performanţe de-a lungul anilor.  Pentru comunitatea de afaceri din Bucovina acest eveniment a devenit unul de referinţă, constituind cartea de vizită a succesului şi a performanţei în afaceri.

Ediţia din acest an a avut loc în data de 01 noiembrie la Conacul Domnesc și este organizată cu sprijinul partenerului principal ATLANTIS GOLD, precum și al sponsorilor Auto Schunn, Banca Comercială Română, Banca Transilvania, Betty Ice, BRD – Groupe Societe Generale, Enel, Romfour Auto Rulate, Maspex România, Elsira, Expert Music, Florăria Crystal, Generali Asigurări, Groupama Asigurări, Holzindustrie Schweighofer, Parfums de Sofia, Selgros Cash & Carry și a partenerilor media principali Bucovina TV, Intermedia, Monitorul de Suceava, NewsBucovina și Viva FM.

De asemenea, pe lângă Topul Firmelor, în cadrul Galei Excelenţei în Afaceri 2019 vor fi acordate Trofee de Excelenţă şi Premii Speciale pentru a răsplăti elementele cheie de diferenţiere pe piaţă, continuitatea în activitate, eficienţa şi competitivitatea, spiritul antreprenorial novator, „abilitatea de a genera idei” sau creativitatea.

Îmbucurător este faptul că numărul firmelor care îndeplinesc criteriile de participare la Topul Firmelor, stabilite prin aplicarea unui soft la nivel naţional, este într-o permanentă creştere, evenimentul fiind organizat de către camerele de comerț și industrie în conformitate cu prevederile art. 4, lit. m din Legea nr. 335/2007 privind camerele de comerț și industrie.