Va informam ca in perioada  2730 ianuarie 2022, la Centrul International “HELEXPO” din Salonic, va avea loc Targul International pentru utilaje agricole, echipamente si furnituri „AGROTICA 2022”.

In cadrul expozitiei, organizatorul ofera posibilitatea gazduirii a 5 importatori din sectorul respectiv, acoperind cheltuielile de transport si cazare pe durata de desfasurare a expozitiei (1 bilet de avion dus – intors, Romania-Grecia, cazare pentru 2-3 nopti (La Hotel-uri de 4-5*), transport de la Hotel la Expozitie, organizarea  intalnirilor B2B).

Particarea dumneavostra este conditionata de efectuarea vacinului sau cerificat de inbolnavire.

Inainte de a pleca din Romania trebue completat formularul ‘PLF’ care se gaseste la adresa :

https://travel.gov.gr/#/

Va trimitem in fisiere alaturate atat profilul expozitiei in limba engleza cat si formularul de participare care trebuie completat de dumneavoastra; dati  click pe linkul de mai jos:

https://api.helexpo.gr/meetme/agentforms/?yud=283419-PAAEPE-1165879

Trebuie sa completati rapid caci sunt locuri limitate .Formularul trebuie completat si trimis pana la data de 20 Decembrie 2021.

Mai multe informatii despre expozitie si evenimentele auxiliare sunt disponibile in folderele deja trimise in email. Iar conditiile de participare le gasiti in linkul de mai jos:

https://agrotica.helexpo.gr/en/press20210402

Agrotica promo

Priviliges & Obligations AGROTICA 2022

EXHIBITION PROFILE AGROTICA 2022