Cea de-a 15-a editţie a Târgului Internaţional de Alimente şi Produse de Înaltă Calitate – EKOGALA, se va organiza în perioada 11-12 decembrie 2021. Din cauza circumstanţelor pandemice, evenimentul va fi organizat într-o formă hibridă – în Sala de expoziţii şi Centrul de Congrese G2A Arena din regiunea Podkarpackie din Jasionka lângă Rzeszow şi difuzat online, pe www.ekogala.eu şi pe un canal YouTube.

Administraţia Locală a Regiunii Podkarpackie s-a angajat, încă odată, să organizeze un eveniment care să permită companiilor care reprezintă anumite industrii să participe activ şi să stabilească contacte de afaceri, totul gratuit. Evenimentul vă va permite, de asemenea, săvă informaţi despre oferta producătorilor polonezi şi străini de alimente şi produse de înaltă calitate, în special produse ecologice, cu certificat care atestă originea ecologică, dar şi produse incluse pe Lista Produselor Tradiţionale a Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, precum şi ierburi şi produse din plante.

Evenimentul, care a devenit deja o tradiţie, urmăreşte şi creşterea cunoştinţelor ecologice şi promovarea alimentelor de înaltă calitate. Este totodată o platformă excelentă pentru stabilirea de contacte de afaceri şi pentru schimbul de experienţă atât cu parteneri interni, cât şi străini. În cadrul evenimentului, expozanţii au ocazia să promoveze şi să vândă produse bio şi tradiţionale.

Înregistrarea participanţilor se poate face până pe 22 noiembrie la www.ekogala.eu.