ROMEXPO are plăcerea să vă invite să participaţi, în perioada 18-21 februarie 2021, la cea de-a 45-a ediţie a

TÂRGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEI – ediţia de primăvară, virtual

După cum cunoaşteţi, începând cu luna martie 2020, din cauza măsurilor de autorităţi pentru combaterea răspândirii COVID-19, organizarea târgurilor şi expoziţiilor clasice, cu prezenţă fizică a expozanţilor şi vizitatorilor, a fost interzisă.

Cu toate acestea, Romexpo îşi doreşte să fie în continuare locul ideal de întâlnire între cerere ţi ofertă, locul în care cerinţele expozanţilor să se întâlnească cu nevoile vizitatorilor şi va organiza primul târg virtual, ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României.

Târgul virtual este un instrument de promovare compllex, intuitiv şi are, din punct de vedere al accesibilităţii, adresabilitate extinsă. Mai mult, acesta va fi optimizat pentru toate tipurile de aparatură digitală şi nu va exclude nicio categorie de posibil vizitatori / utilizatori.

Evenimentul virtual dedicat industriei turismului, Târgul de Turism al României, se va adresa companiilor de profil din România şi din străinătate, respectiv: agenţiilor de turism şi touroperatorilor, unităţilor de cazare şi de agrement, consiliilor judeţene, unităţilor administrativ teritoriale, primăriilor, precum şi prestatorilor de diverse servicii în turism.

Ce ne propunem la prima ediţie virtuală a Târgului de Turism al României?

  • 4 zile de eveniment
  • peste 5000 de vizitatori
  • minim 100 expozanţi din 10 ţări

Evenimentul va beneficia de o campanie de promovare extinsă, atât în mediul on-line cât şi pe TV sau radio.

Având în vedere parteneriatul de succes derulat în anii precedenţi între ROMEXPO şi Camera de Comerţ şi Industrie pe care cu onoare o reprezentaţi, vă invităm să ne fiţi alături şi la această ediţie a TÂRGULUI DE TURISM.