Cel mai reprezentativ târg de nunți din Suceava, organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Iulius Mall Suceava, aduce pentru dumneavoastră  cei mai importanți expozanți din domeniu, branduri de renume și nu numai, care timp de patru zile, între 13 și 16 februarie 2020,  vă așteaptă în incinta Iulius Mall Suceava la etaj.

Evenimentul este un mod excelent  de a afla de la experții din domeniu ce este la modă și de a găsi răspunsuri la toate întrebările pe care vi le puneți în legătură cu organizarea unei nunți sau eveniment festiv.

Târgul de Nunți Bucovina te va inspira să îți alegi tematica pentru evenimentul tău care poate fi una romantică, provensală, cu accente travel, eco sau micro, conform noilor tendințe ale anului 2020. De asemenea, cei care urmează să devină miri vor avea ocazia să aleagă ținute prezentate de designeri celebri care vor putea să te informeze cum să-ți alegi rochia de mireasă sau costumul de mire pentru a avea o ținută potrivită cu personalitatea ta, elegantă sau comodă. Vă invităm să probați cât mai multe stiluri și modele pentru a descoperi ținuta care vă avantajează. În plus, firmele de bijuterii vă aduc în atenție cele mai noi trenduri și modele în materie de verighete și inele de logodnă.

În cadrul târgului veți găsi firme specializate în decorațiuni și specialiști care vă pun la dispoziție know how-ul lor. Aranjamentele florale în culori, forme inedite și decoruri spectaculoase, sunt câteva dintre elementele prin care firmele de decorațiuni reușesc să transforme evenimentul într-un vis devenit realitate.

Experții în fotografie și filmare profesională vă vor prezenta oferte, începând de la concept și scripting până la rezultatul final, pentru ca cele mai importante lucruri și momente  din viața ta să trăiască mereu acolo, în album sau pe ecran. Poți să îți lași amintirile în mâinile unor profesioniști.

Pentru ca nunta să fie exact așa cum v-ați propus, reprezentații restaurantelor prezente la târg sunt deschiși să discute orice detaliu important pentru dumneavoastră, de la numărul de locuri, meniu și toate celelalte aspecte de finețe care să corespundă dorințelor dumneavoastră.

De asemenea firmele de cofetărie te vor informa despre ce este nou și cum să-ți alegi tortul sau prăjiturile pentru a-ți surprinde invitații.

În cadrul târgului vor fi prezente saloane de înfrumusețare, make-up artists, hair-stylists, specialiști care îți vor spune cum să ai un look de excepție, pentru că în ziua nunții tale tu ești personajul principal.

Astfel, Târgul de Nunți Bucovina 2020, este locul perfect de a găsi toate detaliile pentru organizarea unei nunți perfecte.

Aflat la cea de-a XIII-a ediție, evenimentul a devenit unul de referință pe piața târgurilor în domeniu, numărul expozanților și vizitatorilor crescând de la an la an, devenind astfel cel mai mare și cel mai important târg de nunți din Suceava.

Toți vizitatorii târgului vor putea participa gratuit și la o tombolă cu premii surpriză.

Vă așteptăm alături de noi pentru a nu rata discounturile oferite de expozanți doar pe perioada manifestării!

Program de vizitare: 13 – 16 februarie 2020, între orele 10:00 – 22:00.

 

Biroul de presă al Camerei de Comerț și Industrie Suceava

Nu uita să ne treci în agendă!