Târgul de Nunți Bucovina organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Iulius Mall aduce pentru dumneavoastră cei mai importanți expozanți din domeniu, branduri de renume, care timp de patru zile, între 13 și 16 februarie 2020 vă așteaptă în incinta Iulius Mall Suceava la etaj.

Cei care se pregătesc și doresc să organizeze o nuntă de nota 10, sunt așteptați în perioada 13 – 16  februarie în incinta Iulius Mall la etajul 1, unde expozanții specialiști în domeniu rochiilor de mireasă, printre care se regăsește și casa de modă Mariage a Paris, rochiile casei de modă Mirandi prezentate de Boutique Mariage, a costumelor pentru ținuta de mire completă MTM (Made to Measure) de la clasic până la modern prezentate de renumitul brand Louis Purple, inspirație și ținute senzaționale pentru miri oferite de MARIAN ISTRATE  TAILORING, inele și verighete cu pietre prețioase pentru toate bugetele, oferite de Atlantis Gold, Stil Biju, Ella Bijou, Astoria Gold și Teilor Fine Jewellery, săli și servicii restaurant oferite de Restaurant Bucovina, Magnificus Plaza și Jeni Palace, zeci de idei pentru decoruri de nuntă, buchete mireasă, torturi și prăjituri, focuri de artificii, servicii foto video, invitații de nuntă și mărturii, noile tendințe pregătite de Crystal Mariage, White Dreams Events Weddings, Elegance Creators, Elsira, Ambianța, Mirocom, Casa Dulce Botoșani, Cofetaria Poem Botoșani,  Oglinda Cu Zambete Suceava, RBT Magic-Cutiuța cu Amintiri, fotograf Stolniceanu S. Constantin, Photo Booth Botoșani, Publiserv, Deluxe Cards, Indigo Cards, Pixeda; Betty Ice vine cu Ice Cream Bar serviciu doar pentru nunta ta. Printre elementele unice ce se remarcă în cadrul târgului sunt agenția Transilvania Opera and Theater Agency ce au pregătit foarte multe surprize muzicale, dar și cei de la Remax care le propun proaspetelor cupluri locuințe în care-și pot începe o nouă etapă din viață.

Evenimentul, aflat la a XIII-a ediție sa promovat inițial ca un eveniment cu adresabilitate pentru către cei interesați de produse și servicii necesare organizării unei nunți. Pe acest parcurs însă, evenimentul a devenit unul mult mai complex odată cu evoluția nevoilor clienților dar și a extinderii gamei de servicii oferite de către expozanți, serviciile acestora fiind mult mai diversificate și adaptate cerințelor organizării oricărui tip de eveniment.

Astfel, ne bucurăm să avem alături atât parteneri încă de la organizarea primei ediții cât și mulți parteneri noi, în domenii de activitate noi și tot mai diverse, cărora le adresăm mulțumiri.

Fii pe frecvența Viva Fm care transmite live sâmbătă, 15 februarie, în cadrul târgului, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, și nu uita să completezi taloanele pentru tombola organizată în cadrul evenimentului, cu premii care vor fi oferite de expozanții prezenți la Târgul de Nunți Bucovina 2020.

 

Pentru a descoperi premiile oferite puteți accesa pagina de facebook:  https://www.facebook.com/targuldenunti/. De asemenea, duminică, începând cu orele 18.00, atmosfera va fi completată de Spectacol live susținut de Filarmonica Botoșani.

Dragi viitoare cupluri, se anunță o ediție cu numărul XIII plină cu surprize și noutăți, așa că nu o puteți rata !

Vă așteptăm alături de noi pentru a nu rata discounturile oferite de expozanți doar pe perioada manifestării!

 

Program de vizitare: 13-16 februarie, între orele 10:00-22:00.