Camera de Comert si Industrie Iasi recomanda serviciile oferite de firma suceveana Smart Consulting Point.

Smart Consulting Point are o echipa formata din traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, care ofera servicii individualizate de traducere si interpretariat, adaptate nevoilor fiecarui client.  Traducatorii sunt specializati in diferite domenii (economic, juridic, medical, tehnic, creativ) si pe diverse limbi, acorda o atentie maxima tuturor documentelor, oferind servicii profesionale de traducere si interpretariat in conditii avantajoase si la preturi competitive.
Oferta Smart Consulting Point este caracterizata de garantia calitatii traducerii, timp scurt de executie si un pret corect, confidentialitate, format conform cu originalul, precum si identificarea tuturor solutiilor optime necesare fiecarui caz in parte.

De asemenea, Smart Consulting Point ofera si o serie de servicii conexe si coleterale serviciilor de traducere si interpretariat: 
– legalizari notariale ale documentelor traduse si supralegalizari cu Apostila Conventiei de la Haga,
– intocmire acte auto pentru inmatriculare definitiva sau provizorie, radiere, vanzare-cumparare,
– asigurari RCA, de calatorie, locuinte etc., in conditiile cele mai avantajoase pentru client.

Serviciile sunt oferite atat direct la sediu, cat si on-line, la un singur click distanta: contactati Smart Consulting Point telefonic sau prin e-mail, apoi toate documentele va sunt livrate electronic si, daca aveti nevoie de acestea in original, le primiti in max. 24h prin curierat rapid, direct la sediul dumneavoastra.

SMART CONSULTING POINT SRL
Suceava, Aleea Trandafirilor nr. 10, bl. 10, sc. A, parter.
Telefon: 0744566378, 0743576809
E-mail: smartconsultingpoint@gmail.com
Website: www.smartconsultingpoint.ro

SMART CONSULTING POINT SRL este o initiativa antreprenoriala sprijinita in cadrul proiectului „Trei, doi, unu, start Nord-Est!”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, implementat de Fundatia Corona in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Iasi.