banner workshop

Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu C.E.C.C.A.R.- Filiala Suceava vă invită să participaţi în data de 23 ianuarie 2018, ora 13:00,  la seminarul

MODIFICĂRI FISCALE CU IMPACT ASUPRA ACTIVITĂŢII AGENŢILOR ECONOMICI

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu C.E.C.C.A.R. Filiala Suceava organizează în data de 23 ianuarie 2018, începând cu ora 13:00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava seminarul “Modificări fiscale cu impact asupra activităţii agenţilor economici”.

Multiplele modificări adoptate prin acte normative în domeniul fiscal și nu numai au un impact semnificativ în ceea ce privește activitatea și funcționarea agenților economici indiferent de forma de organizare motiv pentru care prezentarea și dezbaterea principalelor schimbări, cu atât mai mult cu cât acestea au intrat în vigoare la început de an, reprezintă o prioritate pentru manageri, antreprenori și nu numai.

În acest sens, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu C.E.C.C.A.R. Filiala Suceava și-a propus să vină în sprijinul persoanelor interesate și care sunt direct implicate în implementarea acestor măsuri prin organizarea unui seminar în cadrul căruia sa fie prezentate și dezbătute aceste modificări precum și obligațiile ce incumbă mediului de afaceri.

 

Agenda seminarului:

  • Ce impozit vei plăti în 2018: impozit profit/ impozit micro/ impozit specific – lector: Luminiţa Chihai – Expert Contabil;
  • SPLIT TVA – pentru antreprenori – lector: Loredana Mihăilă – Expert Contabil;
  • Impactul migrării contribuţiilor sociale de la angajator la angajat – lector: Anda Raţă – Expert Contabil;
  • Alte modificări cu impact major pentru veniturile obţinute de persoane fizice (dividende, venituri din închirieri, din investiţii, dobânzi, din agricultură, silvicultură, etc.) – lector: Luminiţa Chihai – Expert Contabil.

* Participarea este gratuită.

Talon de participare

* Talonul de participare completat se va transmite la office@ccisuceava.ro  sau fax 0230.520.099.