Stimati membri,

Permiteti-ne sa va informam ca CCIR organizeaza seminarul cu tema ,,Impactul modificarilor legislative din domeniul fiscal si financiar – contabil asupra mediului de afaceri”.

Acest eveniment este organizat cu sprijinul Ministerului Finantelor Publice si va avea loc in data de 27 ianuarie 2016, intre orele 09.00 -17.15, la Amfiteatrul Albastru, Mezanin, tronson II, CCIR Business Center.

Seminarul isi propune sa abordeze noutatile din domeniul fiscal si financiar – contabil, reprezentand totodata un cadru de dezbatere a spetelor ridicate de mediul economic.

Tariful de participare la eveniment pentru societatile comerciale este de 79 lei + TVA/ persoana.

Persoana de contact din cadrul CCIR este dra.Cristina Ionescu, Director Directia Strategii, Politici si Programe, email: cristina.ionescu@ccir.ro, tel: 021.319.01.00, si dl. Narcis Pirnau, Consilier, Biroul Strategii si Politici, email: narcis.pirnau@ccir.ro, tel: 0374.474.378 .

Vă transmitem, în anexă, invitaţia pentru firme şi formularul de participare.

Confirmarile (formularul anexat completat) pot fi trimise prin e-mail la adresele reiterate sau fax. 021.319.01.25, pana luni 25 ianuarie 2016. 

FORMULAR DE PARTICIPARE

Invitatie companii_Impactul modificarilor legislative din domeniul fiscal si financiar contabil asupra mediului de afaceri

Sursa: CCIR