Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Iași are plăcerea de a vă invita să participaţi la sesiunea de informare având ca temă Programul START-UP NATION – ROMÂNIA.

Evenimentul va avea loc miercuri, 22 martie 2017, ora 10.00, la Camera de Comerț și Industrie Suceava, cu participarea domnului Harry Ilan Laufer, Secretar de Stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și a domnului Adrian Mlădinoiu, Secretar de Stat în cadrul  Secretariatului General al Guvernului.

Misiunea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat este de a crea un mediu favorabil afacerilor, inițiativei private și spiritului antreprenorial, de a stimula crearea de noi întreprinderi și de a sprijini dezvoltarea celor existente, inițiind astfel o serie de programe și proiecte care vizează crearea de locuri de muncă și creșterea competitivității companiilor, precum și a capacității acestora de a exporta.

În acest sens, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat va derula Programul pentru stimularea înființării întreprinderilor mici și mijlocii ”START-UP NATION – ROMÂNIA” cu sprijinul oficiilor teritoriale pentru întreprinderi mici și mijlocii și cooperație.

Programul se finanțează din fonduri de la bugetul de stat și din fonduri europene, având ca obiectiv principal dezvoltarea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii, îmbunătățirea performanțelor economice ale start-up-urilor, creșterea potențialului de accesare a surselor de finanțare și facilitarea accesului acestora la finanțare.

În cadrul evenimentului, vor fi oferite informații cu privire la implementarea Programului și vor fi supuse dezbaterilor prevederile acestuia, dorindu-se conturarea unui dialog susținut între reprezentanții MMACA și cei ai mediului de afaceri. Pentru absorbția totală a fondurilor alocate prin acest Program, de către întreprinderile mici și mijlocii, în anul 2017, informarea reprezentanților mediului de afaceri local și regional reprezintă un obiectiv esențial al manifestării.

Ne-ar face, astfel, o deosebită plăcere să fiți prezent la eveniment, participarea dumneavoastră fiind o garanție a succesului acestuia.

Vă rugăm să ne confirmaţi participarea la numerele de fax: 0232-26.11.01, 0232-46.43.43, sau pe adresa de e-mail: oficiuiasi@imm.gov.ro, până la data de 21.03.2017, ora 12,00.

Vă mulţumim pentru deschiderea şi implicarea dumneavoastră în reuşita acestui eveniment.

 

Cu deosebită stimă,

Șef OTIMMC Iași,

Narcis Cătălin TĂBĂCARU

startup nation