AmCham Romania invită companiile locale interesate să se extindă pe piața americană, să participe la Summit-ul de Investiții SelectSUA.SelectUSA Investment Summit este cel mai mare eveniment de profil din Statele Unite, dedicat promovării investițiilor străine directe.

Evenimentul va avea loc în perioada în perioada 01 – 04 mai 2023,  la Gaylord National Resort & Convention Center, National Harbour, Maryland.

SelectUSA Investment Summit reprezintă o oportunitate fantastică de a afla cum să accesați piața americană și de a crea o rețea cu afaceri și investitori din întreaga lume, iar informațiile sunt furnizate direct de la statul american și autoritățile naționale de reglementare, factorii de decizie relevanți și organizații de sprijin. Cu o rețea cu peste 50 de state și teritorii, companii din întreaga lume, vorbitori, oficiali guvernamentali puteți participa la întâlniri individuale sau de grup pentru a face tranzacții de investiții cu dezvoltatori economici (EDO), furnizori de servicii, experți din industrie și startup-uri internaționale din domeniul tehnologiei; Sesiunile de informare viitoare care vor fi organizate de AmCham România cu sprijinul Secțiunii Comerciale din SUA vor fi incluse în Calendarul Evenimentelor.

Pentru mai multe detalii, persona de contact este: Manuel Cazac, Manager de Program, e-mail: mcazac@amcham.ro

Urmărește pagina AmCham România pentru a afla mai multe despre Summitul de investiții SelectUSA 2023 și fii la curent cu cele mai recente informații:

https://www.amcham.ro/u.s.-drive/join-the-2023-selectusa-investment-summit-may-1-4[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]