Stimati membri,

Va rog sa regasiti anexat scrisoarea care anunta editia 2016 a urmatoarelor evenimente ce se vor organiza in perioada 2 – 5 iunie 2016, in vederea diseminarii informatiilor in randul membrilor si partenerilor pentru atragerea de expozanti si vizitatori:

  • TIBCO – Targ international de bunuri de larg consum
  • KIDEX – Expozitie de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii

Organizat inca din anul 1974, TIBCO este un eveniment cu traditie care se adreseaza tuturor producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de bunuri de larg consum din tara si din strainatate. Editia 2016 TIBCO reprezinta platforma ideala pentru prezentare, promovare, vanzare si contractare dedicata producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de bunuri de larg consum din tara si din strainatate.

Din acest an, tematica TIBCO a fost actualizata si extinsa pentru a veni in intampinarea cerintelor expozantilor. Astfel, pe langa deja traditionalele categorii de bunuri de larg consum, tematica targului va include si saloanele: PROSHOP – Salon de sisteme de expunere spatii comerciale si EXPO SERVICES – Salon de servicii.

PROSHOP reprezinta o platforma excelenta pentru prezentarea tendintelor in sistemele de expunere comerciale si pentru a identifica oportunitati de dezvoltare a afacerilor, iar participantii la eveniment vor beneficia de expunere maxima a produselor si tehnologiilor lor.

EXPO SERVICES se adreseaza reprezentantilor autoritatilor/institutiilor publice, societatilor comerciale din orice domeniu de activitate, bancilor, asociatiilor profesionale, companiilor de asigurari, societatilor de curierat, agentiilor de recrutare, societatilor vamale, companiilor care ofera consultanta, companiilor IT, intreprinzatorilor, liberilor profesionisti, persoanelor fizice etc.

Editia 2016 KIDEX reprezinta platforma ideala de prezentare dedicata furnizorilor de articole si servicii adresate copiilor cu varsta cuprinsa intre 0-5 ani. Evenimentul este mai mult decat o expozitie, este un loc dedicat copiilor, un spatiu in care acestia pot sa participe la activitati distractive si educationale, sa cante si sa danseze pe Scena Kidex.

Avand in vedere parteneriatul de succes derulat in anii precedenti intre ROMEXPO S.A. si Camerele de Comert si Industrie teritoriale, va invitam sa ne fiti alaturi si la editiile din 2016 ale TIBCO si KIDEX. Va adresam pe aceasta cale rugamintea de a dispune difuzarea acestor informatii in mediul de afaceri din judetul Dumneavoastra, in vederea participarii firmelor interesate in calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment.

Pentru detalii suplimentare va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Diana Popa – Manager Proiect

Mobil: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70

E-mail: tibco@romexpo.ro; kidex@romexpo.ro; diana.popa@romexpo.ro

Web: www.tibco.ro; www.kidex.ro

Sursa: ROMEXPO

 

 

In speranta ca aceste informatii sunt de interes pentru Dumneavoastra, va stam cu placere la dispozitie pentru detalii suplimentare.