Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că Romexpo, în colaborare cu Camerele de Comerț si Industrie din Romania (CCI), organizează:

TIBCO
Targ pentru bunuri de larg consum

•  Targul TIBCO reuneste zeci de expozanti din domeniul retail si nu numai.
TIBCO reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, de a studia produsele și serviciile oferite de firmele concurente, într-un mediu profesionist.
Prin organizarea Targului TIBCO, Romexpo și partenerii săi sprijină și promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel micii producatori, companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Incurajăm toate firmele din domeniu să-și creeze strategia de participare la TIBCO 2023, aceasta reprezentând cea mai eficace variantă de promovare a produselor și serviciilor din domeniu, într-un cadru profesionist.

Având în vedere parteneriatul de succes derulat în anii precedenți între ROMEXPO și Camera de Comerț și Industrie pe care cu onoare o reprezentați, vă invităm să ne fiți alături și la acest eveniment. Vă adresăm pe această cale rugămintea de a dispune difuzarea acestor informații în mediul de afaceri, în vederea participării firmelor interesate în calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment.

Detaliile privind condițiile tehnice, economice și financiare sunt disponibile pe site-ul manifestării, www.tibco.ro, iar pentru orice informații suplimentare privind participarea la TIBCO 2023, vă stăm cu plăcere la dispoziție, la datele de contact:

Mihaela COSTENIUC (PANE) – Coordonator Proiect
Mobil: +40 749.275.222
E-mail: tibco@romexpo.ro; mihaela.pane@romexpo.ro