Stimati membri,

Ne face placere sa va informam ca Romexpo organizeaza, in perioada in perioada 20-22 octombrie 2016, la cea de-a XXXIV-a editie DENTA – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara – editia de toamna.

Organizata cu succes inca din anul 1992, DENTA este un eveniment B2B care se adreseaza specialistilor din domeniul medicinii si tehnicii dentare. Prin organizarea unei noi editii, Romexpo isi propune sa creeze cadrul necesar dialogului de business, sa sprijine si sa promoveze mediul de afaceri din Romania, sustinand astfel companiile si politicile de dezvoltare ale acestora. Astfel, Romexpo va pune la dispozitia companiilor expozante un spatiu special creat pentru interactiune, contractare si vanzare si le va oferi posibilitatea de a organiza, in parteneriat, evenimente dedicate specialistilor.

Prin participarea la editia de toamna DENTA 2016, cel mai reprezentativ eveniment international de profil din Romania, expozantii vor avea ocazia sa intalneasca alti specialisti din domeniu, sa afle noi directii in care isi pot dezvolta afacerea, sa se informeze asupra tendintelor actuale si sa-si prezinte produsele direct publicului interesat. Pe langa prezenta brandurilor internationale, evenimentele conexe vor constitui un alt punct de atractie al DENTA 2016, contribuind astfel la crearea unui mediu propice interactiunii.

Avand in vedere parteneriatul de succes derulat in anii precedenti intre ROMEXPO S.A. si Camerele de Comert si Industrie teritoriale, va invitam sa ne fiti alaturi si la editia de toamna din 2016 DENTA. Va adresam pe aceasta cale rugamintea de a dispune difuzarea acestor informatii in mediul de afaceri din judetul Dumneavoastra, in vederea participarii firmelor interesate in calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la DENTA – editia de toamna, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Diana Popa – Manager Proiect
Mobil: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70
Email: denta@romexpo.ro; diana.popa@romexpo.ro
Web: www.denta.ro
Sursa: ROMEXPO SA